top of page
svart logga.png

Guide till rekonditionering: Så får du din bil att se ny ut

När vi använder våra bilar dagligen, samlas smuts, damm och andra föroreningar på karossen och inredningen. Detta kan med tiden göra att din bil förlorar sin glans och ser trött ut. Men genom att rekonditionera din bil kan du återställa dess ursprungliga skönhet och få den att se nästan ny ut igen! I denna guide delar vi med oss av några viktiga steg och tips för att rekonditionera din bil på ett effektivt sätt.


Här hos Älvsjö bilvård erbjuder vi professionella rekonditioneringstjänster som tar hand om din bil från topp till tå. Med vår expertis och noggranna process ser vi till att din bil återfår sin ursprungliga glans. Nedan hittar du några av de tjänster vi erbjuder och varför du bör välja oss för din bils rekonditionering.


1. Grundlig tvätt och polering

Våra erfarna tekniker börjar med att tvätta din bil grundligt med de bästa produkterna på marknaden. Därefter polerar vi lacken för att återställa glansen och ta bort små repor. Du kommer att bli förbluffad över resultatet!


2. Skyddande vaxning

Vi applicerar ett högkvalitetsvax för att skydda din bils lack och ge den en fantastisk lyster. Vaxet skyddar också mot framtida repor och UV-skador.


3. Rengöring av inredningen

Vår rekonditionering inkluderar också en grundlig rengöring av insidan av din bil. Vi dammsuger mattor och säten, rengör instrumentbrädan och andra ytor, och tar bort fläckar för att skapa en fräsch och inbjudande miljö.


4. Fönster- och spegelputsning

Vi ser till att alla fönster och speglar är kristallklara för att förbättra sikten och ge din bil ett helhetsintryck av renhet och omsorg.


5. Detaljerad finish

Vårt team går igenom varje detalj på din bil för att säkerställa att den ser så bra ut som möjligt. Från att justera speglar till att rengöra kromdetaljer, vi tar hand om allt.
7 visningar0 kommentarer

Comments


© 2024 by Älvsjö Bilvård. Powered and secured.

bottom of page